post

Wat heeft Be-Slank te bieden?

Be-Slank biedt een gevarieerd assortiment aan eiwitshakes in verschillende smaken aan. Daarnaast verkoopt Be-Slank producten die je kunnen helpen bij het afvallen: gezonde eiwitsnacks, gezonde voedingswaren, etc. Hier volgt een greep uit het assortiment.

De eiwitshakes vormen het grootste deel van het aanbod. De dieet shakes vervangen de twee typische broodmaaltijden: het ontbijt en de lunch. ’s Avonds eet je dus normaal. Je kunt kiezen uit smaken als bosvruchten en vanille, maar er zijn ook meer out-of-the-box-smaken te krijgen: Lemon-Orange, Appel-Ananas, Passievrucht-Mango en nog veel meer. Kun je niet kiezen, of wil je gewoon meerdere smaken proberen? Probeer dan het proefpakket met alle smaken die in het aanbod zitten. Ze bevatten allemaal dezelfde hoeveelheden calorieën (±250 per maaltijd) en eiwitten (tot wel vier keer zoveel als andere merken!), dus past ook het probeerpakket altijd binnen je dieet. Ook bereid je de shakes altijd op dezelfde manier: ongeveer twee eetlepels in ongeveer 250-350ml melk (mager of soja) of yoghurt. De eiwitshakes van Be-Slank bevatten geen kunstmatige stoffen, worden gemaakt van vers fruit en andere natuurlijke middelen en zijn daardoor geschikt voor vegetariërs. Ook voldoen de shakes aan zeer veel normen: GMP, HACP, Halal, glutenvrij, etc. Het kan dus bijna niet dat ze niet voor jou geschikt zijn!

Zoals gezegd biedt Be-Slank ook producten voor naast je dieet aan. Dat zijn gezonde eiwitsnacks zoals eiwitchips, eiwitrepen (ook verkrijgbaar in vele smaken!) en voedingswaren als pasta. Ten slotte biedt Be-Slank ook afslankproducten. Dat zijn dingen als de Appetite-Control, die zorgt dat je geen hongergevoel krijgt tussen je shakes door. Ook is er de Vetblokker: die voorkomt dat je teveel vetten en suikers opneemt. Dat is ideaal als je met vrienden wat gaat eten tijdens je dieet. Je eiwitdieet hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn om effect te hebben.

eiwitshakes

Kortom: probeer de eiwitshakes van Be-Slank vandaag nog uit. Door de verschillende smaken wordt eentonigheid tegengegaan en door de gezonde snacks en andere hulpmiddelen val je ook af als je even een snack attack hebt. Maak die goede voornemen waar met Be-Slank!

Speak Your Mind

*